Conquesta - Indoor Speeltuin

Welkom bij Conquesta, ongetwijfeld de meest avontuurlijke overdekte speeltuin van het land. Het centrale thema is 'de verovering' die overal aan bod komt, zowel in de decoratie als in de speeltoestellen.

Conquesta is de showroom van Leicon, Europa's toonaangevende fabrikant van overdekte speeltuinen. Hier vind je altijd de nieuwste en meest uitdagende toestellen. Verse pannenkoeken en een uitgebreide drank- en eetkaart maken het ook voor de ouders een leuke bestemming.


Let the conquest begin!

DE SPEELTUIN

 Funhouse


Voor de kids van 4 tot 12 is er een fraai 'funhouse'; een grote speelstructuur met drie verschillende glijbanen, draaitonnen, een kart-parcours, een ballenbad met kanonnen en interactieve elementen maar vooral veel klim- , kruip- en klautermogelijkheden.  

 Trampoline


Deze nieuwe hype, voor kinderen van 6 tot 12, staat garant voor heel wat springplezier. Jump for joy van het ene veld naar het andere, spring tegen de schuine wand op en maak indruk op je vrienden.  

 Minizone


De kleintjes van 0 tot 4 jaar kunnen terecht in de Minizone. Daar hebben ze hun eigen trampoline, een rodelbaan, een ballenbad, een klim-en klautergedeelte, reusachtige bouwblokken en nog veel meer. Voor de allerkleinsten (0 tot 2 jaar) is er een apart gedeelte met peuter-ballenbad en softblokken. Een grote ontdekking en een unieke beleving. 


 Interactief trampolinespel


Op deze trampoline speel jij de hoofdrol in een interactief videospel. Spring op de juiste plaatsen op het juiste moment om te winnen! 

 Snowslide


Vanaf de snowslide van drie meter hoog vertrekken de durvers naar beneden, over een wit sneeuwtapijt met klimwand en blokkenzone.

 VR Experience


Coming Soon!


Op zaterdag- en zondagmorgen is het Krutjesmorgen!

Dan doen we iets speciaals voor onze jongste vrienden.

Krutjesmorgen